
FAQ
Vraag & antwoord
Waar kunnen we je mee helpen?
Waarom wordt de koppeling naar de (food)blockchain toegepast?
De koppeling van onze data naar de blockchain passen wij toe om zoveel mogelijk transparantie te brengen in het voedselsysteem door gebruik te maken van de kracht van de blockchain.
Hoe wordt de data gegenereerd?
We verzamelen data door onze voedselketen volledig transparant in kaart te brengen. Dat begint bij de herkomst van onze ingrediënten en de manier waarop ze geproduceerd zijn. We werken samen met leveranciers en boeren die dezelfde openheid nastreven. Dankzij deze samenwerking kunnen we de kracht van data benutten én delen met opdrachtgevers en samenwerkers op locatie.
Wat is het doel van de Hutten Foodchain?
Met de Hutten Foodchain willen we als eerste cateraar een transparante foodserviceketen realiseren. Door elke stap in de reis van onze ingrediënten te analyseren, krijgen we inzicht in onze ecologische voetafdruk en verbeteren we continu. Zo kiezen we bewust voor leveranciers en boeren die onze ambitie voor een duurzamere toekomst delen.
Hoe wordt deze tool vertaald naar de Business Horeca-locaties?
Op onze bedrijfslocaties maken we de foodchain tastbaar. Door de impact van onze ingrediënten te meten, kunnen we de foodprint van elk gerecht in kaart brengen. Die kennis delen we graag, bijvoorbeeld via QR-codes bij onze gerechten. Zo geven we onze gasten een kijkje achter de schermen, van boer tot bord.
Wat is het Hutten Culinair Centrum?
Op het Hutten Culinair Centrum in Veghel zijn we 24/7 bezig. We maken met de beste ingrediënten de lekkerste producten.
Met onze 1400 m2 grote keuken, uniek in Nederland, verzorgen we ambachtelijk de mise-en-place voor al onze restaurants en evenementen. Deze keuken vormt het kloppende hart van ons bedrijf, waar onze koks dag en nacht samenwerken om de lekkerste resultaten te behalen. In het culinair centrum vind je ook onze zorgbakkerij en op een steenworp afstand staat onze Verspillingsfabriek.
Met onze 1400 m2 grote keuken, uniek in Nederland, verzorgen we ambachtelijk de mise-en-place voor al onze restaurants en evenementen. Deze keuken vormt het kloppende hart van ons bedrijf, waar onze koks dag en nacht samenwerken om de lekkerste resultaten te behalen. In het culinair centrum vind je ook onze zorgbakkerij en op een steenworp afstand staat onze Verspillingsfabriek.